اطلاعیه: از این پس امکان تهیه آب دیونیزه در محل آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی فراهم می باشد

کاربرد HPLC در علوم کشاورزی

مدت زمان دوره 10 ساعت (4 ساعت تئوری و 6 ساعت عملی)

تعداد جلسات: 2 جلسه

سر فصل ها

مباحث تئوری:

مبانی سیستم HPLC و کاربرد آن در علوم کشاورزی

مباحث عملی:

رسم و آنالیز منحنی کالیبراسیون به همراه تعیین مقدار آنالیت در نمونه واقعی

مدرس دوره

مدرس این کارگاه، سرکار خانم دکتر معین فرد عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد می باشند.

نحوه ثبت نام

متقاضیان می بایست پیش از پایان مهلت ثبت نام، با مراجعه حضوری به دفتر واحد ویژه خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی واقع در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد، فرم ثبت نام و فیش بانکی را دریافت و پس از تکمیل فرم و فرآیند واریز، ثبت نام خود را قطعی نمایند.

کارگاه ها صرفا در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان برگزار می شود.

نظر به محدودیت تعداد دانش پژوهان دربخش عملی، اولویت بندی بر اساس زمان ثبت نام انجام خواهد شد.

هزینه دوره

هزینه دوره: 600 هزار تومان

همراه با صدور گواهی نامه

دانشجویان دانشگاه فردوسی از 30 درصد و دانشجویان سایر دانشگاه ها از 20% تخفیف ثبت نام برخوردار خواهند شد.

شماره حساب

شماره حساب: 425308769

شماره کارت: 8990-0126-8370-5859

شماره شبا: 240180000000000425308769IR (مرکز خودگردان واحد ویژه آزمایشگاهی دانشکده کشاورزی)

به نام عوایداختصاصی واحدویژه خدمات آزمایشگاهی نزد بانک تجارت

زمان و مکان برگزاری دوره

این کارگاه در روزهای سه شنبه 13 اسفندساعت12-8( بخش تئوری) و چهارشنبه 14 اسفند ساعت 15-9 (بخش عملی)برگزار می گردد.

مکان برگزاری کارگاه،ساختمان تحصیلات تکمیلی-کلاس 68(بخش تئوری) و ساختمان شماره 2 صنایع غذایی- آزمایشگاه تجزیه دستگاهی(بخش عملی) می باشد.

سمینار تئوری، اندازه گیری و کاربرد کشش سطحی

در این سمینار کاربردهای تکنیک تنسیومتری مورد بحث قرار می گیرد:

سرفصل ها

• اندازه گیری کشش سطحی مایعات Surface Tension Measurement
  • اندازه گیری کشش بین سطحی مایع/مایعInterfacial Tension Measurement
  • اندازه گیری زاویه تماس استاتیکیStatic Contact Angle
  • اندازه گیری زاویه تماس دینامیکی                                        Dynamic Contact Angle
  • اندازه گیری غلظت بحرانی تشکیل مایسل                  Critical Micelle Concentration
  • اندازه گیری خاصیت ترشوندگی Characterization                                    Wettability
  • اندازه گیری درجه پخش شوندگی Dispersibility Evaluation
  • اندازه گیری نیروی چسبش                                       Adhesion Force Measurement
  • اندازه گیری انرژی آزاد سطح جامد                    Surface free energy Determination

مدرس دوره

سخنران: جناب آقای دکتر اکبرنژاد رئیس شرکت دانش بنیان نانو متری پژوه می باشند.

نحوه ثبت نام

کارگاه ها صرفا در صورت به حد نصاب رسیدن تعداد متقاضیان برگزار می شود.

هزینه دوره

هزینه دوره: 50 هزار تومان

همراه با صدور گواهی نامه شرکت در سمینار

دانشجویان دانشگاه فردوسی از 50 درصد تخفیف ثبت نام برخوردار خواهند شد.

شماره حساب

شماره حساب: 425308769

شماره کارت: 8990-0126-8370-5859

به نام عوایداختصاصی واحدویژه خدمات آزمایشگاهی نزد بانک تجارت

زمان و مکان برگزاری دوره

این کارگاه در روز چهارشنبه 14 اسفندساعت12-10( بخش تئوری) و ساعت 16-14(ارائه مباحث تجربی کار با دستگاه)برگزار می گردد.

مکان برگزاری کارگاه، ساختمان مکانیک بیوسیستم - آمفی تئاتر شماره 4 دانشکده کشاورزی می باشد.