اطلاعیه: از این پس امکان تهیه آب دیونیزه در محل آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی فراهم می باشد

 

 

آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی

1

رئومتری پایا و دینامیک

1,326,000 (هر آزمون تا 30 دقیقه)

2

ویسکومتری پایا

780,000

3

ویسکومتری ناحیه رقیق

468,000

4

بافت سنجی

624,000

5

پردازش تصویر

312,000

6

هموژنایزر (اولتراتوراکس)

23,400(هر دقیقه)

7

استفاده از همزن مکانیکی

195,000 (ساعتی)

8

استفاده از کولیس و میکرومتر

هرکدام- ساعتی

9

هات پلیت

30,000(ساعتی)

10

عکس برداری با دوربین دینو

15,6000 (هر نمونه)

11

استفاده از بستنی ساز

312,000 (هر ران)