اطلاعیه: از این پس امکان تهیه آب دیونیزه در محل آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی فراهم می باشد

 

آزمایشگاه فناوری های نوین مواد غذایی

1

اولتراسوند (F: 20khz, W: 550)

48,000 (هر ساعت)

2

اولتراسوند حمام (F: 25 khz, W: 500)

180,000(هر هر دقیقه)

3

فریز درایر

24 ساعت 798,000

4

سانتریفوژ معمولی

72,000هر 5 دقیقه

5

سانتریفوژ یخچالدار

96,000 هر 5 دقیقه دور پایین

180,000هر 5 دقیقه دور بالا

6

پروتئین آنالایزر (روش دستگاهی سریع با دقت بالا) حداقل 50 نمونه

624,000هر نمونه

7

هموژنایزر (اولترا توراکس)

23,400 (هر دقیقه)

8

اسپکتروفتومتر

156,000

9

اتوکلاو

96,000(هر بار استفاده تا 15 دقیقه)

10

بن ماری  

18,000(ساعتی)

11

آون       

48,000 (هر 2/5 ساعت)

12

انکوباتور

312,000 (24 ساعت)

13

انکوباتور یخچالدار    

390,000 (24 ساعت)

14

بسته بندی مواد غذایی

31,200 (بدون مواد اولیه بسته بندی)