آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد غذایی |
||
1 |
عدد پراکسید |
780,000 |
2 |
عدد کربنیل |
780,000 |
3 |
عدد دی ان های مزدوج |
390,000 |
4 |
ترکیبات قطبی کل |
780,000 |
5 |
درصد رطوبت |
780,000 |
6 |
عدد یدی |
585,000 |
7 |
عدد اسیدی |
585,000 |
8 |
آزمون DPPH |
975,000 |
9 |
آزمون FRAP |
975,000 |
10 |
آزمون OSI |
936,000 |
11 |
توکوفرول تام |
780,000 |
12 |
فنل تام |
780,000 |
13 |
اجزاء ترکیبات قطبی (HPLC) |
3,120,000 |
14 |
تعیین قند زایلیتول (HPLC) |
3,120,000 |
15 |
استفاده از تانک TLC |
156,000 (هر 24 ساعت) |
16 |
ترازو 0/0001 |
12,480 (هر نمونه) |
17 |
اندازه گيري فلاونوئيد كل |
780,000 |
18 |
اندازه گیری پروتئین |
468,000 |
19 |
تعیین کیفیت رنگی زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال) |
468,000 |
20 |
استخراج با دستگاه روتاری |
257,400(تا 1ساعت برای هر ران به حجم 300 cc) |
21 |
آماده سازی نمونه های غذایی جهت آزمون |
390,000 |
22 |
سوکسله (اندازه گیری چربی نمونه های آماده شده) |
312,000 |
23 |
اسپکتروفتومتری نمونه های آماده شده |
156,000 |