اطلاعیه: از این پس امکان تهیه آب دیونیزه در محل آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی فراهم می باشد

 

آزمایشگاه تجزیه دستگاهی مواد غذایی

1

عدد پراکسید

780,000

2

عدد کربنیل

780,000

3

عدد دی ان های مزدوج

390,000

4

ترکیبات قطبی کل

780,000

5

درصد رطوبت

780,000

6

عدد یدی

585,000

7

عدد اسیدی

585,000

8

آزمون DPPH

975,000

9

آزمون FRAP

975,000

10

آزمون OSI

936,000

11

توکوفرول تام

780,000

12

فنل تام

780,000

13

اجزاء ترکیبات قطبی (HPLC)

3,120,000

14

تعیین قند زایلیتول (HPLC)

3,120,000

15

استفاده از تانک TLC          

156,000 (هر 24 ساعت)

16

ترازو 0/0001

12,480 (هر نمونه)

17

اندازه گيري فلاونوئيد كل

780,000

18

اندازه گیری پروتئین

468,000

19

تعیین کیفیت رنگی زعفران (کروسین، پیکروکروسین و سافرانال)

468,000

20

استخراج با دستگاه روتاری

257,400(تا 1ساعت برای هر ران به حجم 300 cc)

21

آماده سازی نمونه های غذایی جهت آزمون

390,000

22

سوکسله (اندازه گیری چربی نمونه های آماده شده)

312,000

23

اسپکتروفتومتری نمونه های آماده شده

156,000