اطلاعیه: از این پس امکان تهیه آب دیونیزه در محل آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی فراهم می باشد

 

آزمایشگاه میکروبیولوژی صنایع غذایی

1

شناسایی و تشخیص E.Coli

312,000

2

تشخیص و شناسایی استافیلوکوک های کوآگولاز مثبت

624,000

3

تعیین بار میکروبی

312,000(به ازای هر رقت 26,000 ریال)

4

شناسایی باسیلوس

468,000

5

شناسایی سالمونلا

624,000

6

شناسایی کلی فرم

468,000

7

مخمر

در لبنیات 312,000 ریال در دیگر مواد

468,000 ریال(به ازای هر رقت 26,000 ریال)

8

قارچ

در لبنیات 312,000 ریال در دیگر مواد

468,000 ریال (به ازای هر رقت 26,000 ریال)