|
آزمایشگاه بیوفیزیک مواد غذایی |
||
|
1 |
رئومتری پایا و دینامیک |
1,326,000 (هر آزمون تا 30 دقیقه) |
|
2 |
ویسکومتری پایا |
780,000 |
|
3 |
ویسکومتری ناحیه رقیق |
468,000 |
|
4 |
بافت سنجی |
624,000 |
|
5 |
پردازش تصویر |
312,000 |
|
6 |
هموژنایزر (اولتراتوراکس) |
23,400(هر دقیقه) |
|
7 |
استفاده از همزن مکانیکی |
195,000 (ساعتی) |
|
8 |
استفاده از کولیس و میکرومتر |
هرکدام- ساعتی |
|
9 |
هات پلیت |
30,000(ساعتی) |
|
10 |
عکس برداری با دوربین دینو |
15,6000 (هر نمونه) |
|
11 |
استفاده از بستنی ساز |
312,000 (هر ران) |
